Recunosc, sunt paranoica

Zi "conspiratie" si-s numai ochi si urechi. Nu e goana dupa senzational, nu suport stirile violente, nici pe cele despre cum s-au cuplat niste mari vedete, nici filmele de actiune, nici multe altele. Am dubii cu privire la orice, inclusiv la ce-mi vei spune dupa "conspiratie". Dar cu siguranta voi asculta.

Tocmai am citit punctul 1 de la acest link:http://ro.altermedia.info/ah1n1. Este un material despre virusului gripei porcine si despre vaccinul ce ar trebui sa ne protejeze. Ce pot sa spun, am citit si am zis: "stiam eu!".

Voi da doar cateva citate dar va recomand sa cititi intreg materialul, urmand ca fiecare sa-si formeze propria parere:
"Toate decesele din lume datorate gripei porcine au fost la persoane care aveau deja imunodeficienţă prin boli anterioare. O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică ( DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului, pentru că, vedeţi: a introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii." (Dr.Vasile Astărăstoaie)
Jurnalista austriaca Jane Burgmeister sustine ca a fost lansat "un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populaţie şi pentru a obţine profituri din vânzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice."
"Vaccinurile vor fi testate pentru numai câteva săptămâni pe câteva sute de voluntari." Vaccinul este periculos si ineficient.


Cred ca am mai discutat problema adevarului pe aici pe undeva. Conteaza foarte mult sursa informatiei, scopurile declarate pentru distribuirea acesteia si posibilele scopuri ascunse, modul in care este prezentata - puterea argumentelor, cat sunt de precise sau de vagi - modul de distribuire a informatiei. Precum tocmai ii spuneam Claudiei, conteaza foarte mult cine te-a invatat, unde si cat timp. Scoala mi-a zis ani de-a randul spre exemplu ca dacii si romanii ne sunt stramosi, informatie pe care nu o voi putea eu verifica vreodata. Chiar si intr-un muzeu cu obiecte din acea vreme nu am garantia ca ele sunt dacice si nu turcesti, stiu doar ca asa mi se spune. Asa si aici: pana ce nu incerci tu vaccinul, nu-ti urmaresti evolutia in urmatorii 10 ani si nu-i vezi si pe ceilalti din jurul tau cum reactioneaza nu ai decat ceea ce spun unii si ceea ce spun altii... In plus cu trecerea timpului ceea ce suntem invatati se schimba daca nu chiar se inverseaza. La urma urmei Pamantul nu a fost rotund (in mintea noastra) dintotdeauna.. (sau.. ? unele voci spun ca de fapt a fost, chiar daca noua ni s-a spus de mitul Pamantului plat)

1 comentarii:

Brindushi spunea...

ti-ai luat masca ?:))
daca nu atunci nu esti sweetie :*

ps: imi place noua tema :P