Cum sa te mai distrezi in Iasi

Tudor Vladimirescu, campus studentesc, o aglomerare de baruri, pub-uri, terase, cluburi.
Dar nu despre astfel de distractii voi vorbi. Statia de autobuz poate fi la fel de distractiva. Te postezi frumos pe trotuar, intri in modul asteptare si te uiti dupa autobuz. Dupa o vreme apare un tramvai: e perfect, scrie mare pe el ca te duce acolo unde vrei. Ca sa te urci insa in tramvai trebuie sa mergi 5 metri de-a lungul trotuarului, sa cobori, sa traversezi, sa parchezi pe refugiu. Dar mai ales sa astepti culoarea verde la semafor. Astepti culoarea verde... astepti... tramvaiul a plecat. Verde! Te uiti frumos dupa autobuz in zare... nu se vede. "Bun, voi merge totusi cu tramvaiul". Traversezi, iti faci loc pe refugiu si astepti. Privind in continuare in zare observi autobuzul. Desigur trebuie sa urmezi pasii mentionati anterior, in ordine inversa: traversezi, urci pe trotuar, mergi 5 metri de-a lungul trotuarului, te urci in autobuz. Dar mai ales astepti culoarea verde la semafor. Stai, stai, stai... autobuzul a plecat. Verde!
P.S. Ar trebui spus ca inainte refugiul nu era acolo si ca in respectiva statie puteai astepta lejer autobuz, maxi, tramvai si sa te urci in primul care "sa ti se potriveasca".

2 comentarii:

Anonim spunea...

;)) mi te si imaginez facand ture intre refugiul de tramvai si statia de autobuz ... mai irina, break the laws, ce naiba ;))

Anonim spunea...

da..si mie mi s-a parut stupida schimbarea :D..ok..au vrut ei sa evite aglomeratia, dar asta nu binedispune deloc pe cei comozi..